logo kisf

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg!

A- A A+

messenger

Apartmanjaink

Apartmanházunk négy földszinti studio, és két emeleti, családi apartmannal rendelkezik.

Vendégeink tartózkodását, minden apartmanban jól felszerelt konyha (hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap, vízforraló, kávéfőző, konyhai edények) teszik még kényelmesebbé. Minden fürdőszobában hajszárító található. Apartmanjainkban törölközőt és ágyneműt biztosítunk.

Kisgyermekkel érkezők részére kiságyat, etetőszéket, wc ülőkét igény szerint biztosítunk. Az apartmanokban a WIFI hozzáférés ingyenes. Minden apartman klimatizált, a klíma használatáért külön díjat számolunk fel!

Három apartmanunk fürdőszobájának teljes felújítása, valamint parkettázása 2015. évben, másik három apartmanunk felújítása, pedig 2016. év februárjában történt meg.


1. apartman

szoba1Az apartman studio jellegű, 2+1 férőhelyes, melyben franciaágy és egy gyermek fektetésére alkalmas kihúzható fotelágy található. Az apartman USB csatlakozóval rendelkezõ LCD televízióval, zuhanyzós fürdőszobával és wc-vel, valamint felszerelt konyhával és klímával rendelkezik. A szoba ablakai az utcafrontra néznek.

 

 


2. apartman

szoba2Az emeleti, családi apartman két légteres, 4 felnőtt és 2 gyermek elhelyezésére alkalmas. Az apartman hálószobával, nappali-konyhával, zuhanyzóval és wc-vel felszerelt fürdőszobával rendelkezik. A hálószobában franciaágy és egy kisebb kihúzható kanapé található, amely 2 kisgyermek fektetésére alkalmas. A nappali-konyhában egy kihúzható két személyes kanapé található. A hálószoba kilimatizált és erkélyes, ahonnan a kertre és az Élővíz-csatornára nyílik kilátás. A nappali ablaka az utcára néz. A nappaliban televízió, felszerelt konyha, fagyasztórekeszekkel ellátott hűtőszekrény található.

 


3. apartman

szoba3Az apartman studio jellegű, 2+1 férőhelyes, melyben franciaágy és egy gyermek fektetésére alkalmas kihúzható fotelágy található. Az apartman USB csatlakozóval rendelkező LCD televízióval, zuhanyzós fürdőszobával és wc-vel, valamint felszerelt konyhával rendelkezik. Az apartman klimatizált. A szoba ablakai a kertre és az apartman mellett lévő Élővíz-csatornára tekintenek.

 

 


4. apartman

szoba4Az apartman studio jellegű, 2 férőhelyes, melyben franciaágy található. Az apartman sík képernyős USB csatlakozóval ellátott televízióval, zuhanyzós fürdőszobával és wc-vel, valamint felszerelt konyhával és klímával rendelkezik. A szoba ablakai az utcafrontra néznek.

 

 

 


5. apartman

szoba5

Emeleti apartman, két légteres, hálószobával, nappali-konyhával, televízióval, zuhanyzós fürdőszobával és külön wc-vel rendelkezik. Az apartman hálószobájában franciaágy, a nappali-konyhában egy kényelmes kihúzható két személyes kanapé található. Az apartman 4 férőhelyes, gyermekes családok számára ideális. Az apartmanhoz szükség esetén 1 személyes vendégágyat tudunk biztosítani. A hálószoba klimatizált, erkélyes, ahonnan a kertre és az Élővíz-csatornára nyílik kilátás. A nappali ablaka az utcára néz.

 

 


6. apartman

szoba6Az apartman studio jellegű, 2 férőhelyes, melyben franciaágy található. Az apartman klimatizált, sík képernyős USB csatlakozóval ellátott televízióval, zuhanyzós fürdőszobával és wc-vel, valamint felszerelt konyhával rendelkezik. A szoba ablakai a kertre és az apartman mellett lévő Élővíz-csatornára tekintenek.